Loading...
Vakantiekrachten 2019-11-26T14:56:28+00:00

Over ons

MAAK VAN ELKE DAG EEN MOOIE DAG

De Swinhove Groep is een vooruitstrevende zorgorganisatie met zeshonderd medewerkers en ruim zeshonderd vrijwilligers, vakantiekrachten en stagiaires. Wij bieden met ons team een breed scala aan zorg, woonmogelijkheden en specialistische (dag)behandelingen.

Op zoek naar vakantiewerk? Dagelijks verzorgen onze medewerkers ruim vierhonderd cliënten, die op één van onze vijf eigen locaties wonen of revalideren in ons zorghotel. Daarnaast bieden onze mensen buiten professionele thuiszorg en ondersteuning aan veel mensen in de gemeente Zwijndrecht die zelfstandig wonen. Wil jij hier onderdeel van zijn? Kom erbij, doe mee en laat zien wat je waard bent.

Onze dagelijkse missie

Missie

ONZE CLIËNTEN ZIJN ONS VERTREKPUNT

Hoe sluiten we zo goed mogelijk aan op wat er voor onze cliënten toe doet? Deze vraag en het samen vinden van de antwoorden hierop vormt de drijfveer van de medewerkers en vrijwilligers van de Swinhove Groep. Daarbij zijn de behoeften van onze cliënten ons vertrekpunt. Hoe zijn ze gewend de dag te starten, wat zijn uw eigen gewoontes en bijzonderheden en wat zijn de dromen? Waar worden ze nog gelukkig van? Dat is waar wij op aan willen sluiten. Kwaliteit van leven behelst ervaringen en verlangens, die voor iedereen anders zijn en ook in de loop van de tijd veranderen. Onze opdracht ligt in het aansluiten op de beleving van het moment zelf. Met daarbij het uitgangspunt dat er eindeloos veel meer is wat wel kan dan wat er niet kan. De Swinhove Groep heeft een aantal belangrijke pijlers om dit te kunnen realiseren.

ONZE PIJLERS

Wij bieden onze cliënten geen huis, maar een thuis: ‘Woonplezier in uw eigen (t)huis’. Vandaar dat gezelligheid en veiligheid bij ons hoog in het vaandel staan.

Omdat onze cliënten een centrale plaats hebben, zoeken we zoveel mogelijk aansluiting met hun belevingswereld. Onze cliënten ervaren oprechte aandacht. Niet steeds van alles moeten, maar ‘Gewoon jezelf kunnen zijn’, dat vinden we belangrijk.

‘Maak van elke dag een mooie dag’ is onze uitdaging om het welzijn en leefplezier van onze cliënten te verhogen.

Uiteraard kan elke cliënt bij ons rekenen op adequate zorg en professionele behandeling in de buurt, zodat elke cliënt ‘Met een gerust hart ouder kan worden’.

Vacatures scholier

Maak verschil

ALS ONDERSTEUNING OP DE ZORGAFDELING

Op zoek naar vakantiewerk? Beschik je over goede communicatieve eigenschappen? Hou je van aanpakken en ben je regelmatig beschikbaar?

Kom dan werken voor de Swinhove Groep! Wij zoeken scholieren vanaf 16 jaar die het verschil willen maken op het gebied van sfeervol en veilig wonen. Wil jij de helpende handen zijn van ons zorgpersoneel? Wacht je niet af en toon je eigen initiatief? En lijkt het jou leuk om bezig te zijn met taken als boodschappen bestellen, voorraden bijhouden, bedden opmaken, tafel dekken, etc? Reageer dan vandaag nog. Wij bieden jou:

01. EEN GOEDE VERGOEDING

De vergoeding ligt bij ons hoog. Tot en met 19 jaar ontvang je een uurloon van € 7,09 bruto, wat hoger is dan bijvoorbeeld vakantiewerk in de supermarkt. Vanaf 20 jaar volgen we de Wet Minimum Loon.

02. OPDOEN VAN WERKERVARING

Communiceren met mensen, je taken voor de dag indelen en onderdeel zijn van een leuk en enthousiast team. Wij helpen je graag met het opdoen van werkervaring voor nu en later.

03. AANVULLEN CV

Een leuk bedrag voor op je spaarrekening is natuurlijk altijd meegenomen maar wat dacht je van het aanvullen van je CV. Met een uitgebreid CV val je bij het zoeken van een baan in ieder geval wel op.

Vacatures student

Maak verschil

ALS HELPENDE OF VERZORGENDE OP DE ZORGAFDELING

Op zoek naar vakantiewerk? Beschik je over goede communicatieve eigenschappen? Hou je van aanpakken en ben je regelmatig beschikbaar?

Wij zoeken studenten die de opleiding Verzorgende niveau 3 of Verpleegkundige niveau 4 of 5 doen en in de zorg willen worden ingezet als helpende of verzorgende (afhankelijk van je studie en je voortgang hierin). Wij bieden jou:

01. EEN GOEDE VERGOEDING

Een student verzorgende die als Helpende kan worden ingezet, ontvangt ook het salaris van een helpende conform onze cao (max € 14,73) bruto/uur op fulltime basis. Een student verpleegkunde die als Verzorgende kan worden ingezet, ontvangt ook het salaris van een verzorgende conform onze cao (max € 16,40) bruto/uur op fulltime basis.

02. OPDOEN VAN WERKERVARING

Word je als Helpende of Verzorgende ingezet dan draai je volledig mee met ons team en ondersteun je in de dagelijkse werkzaamheden. Dat betekent een extra hoeveelheid werkervaring.

03. OPNAME IN ONZE PORTEFEUILLE VOOR TOEKOMSTIGE VACATURES

Veel van onze vroegere vakantiekrachten en leerlingen die zijn begonnen met vakantiewerk werken nu in vast dienstverband voor de organisatie. Wij nemen je dan ook graag op in onze portfolio voor toekomstige vacatures. Dat betekent niet alleen een leuke bijbaan maar ook kans op een leuke baan als je klaar bent met je opleiding.

Ervaringen

Ervaring

VAKANTIEKRACHTEN AAN HET WOORD

Natuurlijk kunnen wij jou vertellen hoe leuk het is om vakantiewerk bij de Swinhove Groep te doen, maar we laten liever wat enthousiaste vakantiekrachten van vroeger aan het woord. Hoe vond je het toen en wat doe je nu.

“De sfeer in de groep was erg leuk, ik voelde mij al heel snel onderdeel van het team. Na mijn opleiding ga ik zeker kijken of er in mijn richting nog vacatures zijn”

Annemiek Verschuren

“Ik heb onwijs veel opgestoken van mijn vakantiebaan bij Swinhove. Ze legde mij alles goed uit waardoor ik ook veel zelfstandig heb kunnen doen. Een leuke sfeer, een hecht team. Ik heb het erg naar mijn zin gehad.”

Maarten Vreden

“Wat mij nog bijstaat is het plezier wat we hadden, ook als groep vakantiekrachten. We hielpen elkaar en hadden ook na werktijd contact. Nu werk ik inmiddels alweer een tijdje bij Swinhove en dat is niet voor niets. Een aantal vriendinnen van toen zijn nu collega’s”

Maria den Oude

SCHRIJF JE NU IN EN MAAK HET VERSCHIL

JA!

IK WIL HET VERSCHIL MAKEN

Neem contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek

Upload hier je CV en eventuele motivatie

Secured By miniOrange