Loading...
Zorgprofessionals 2020-02-20T14:22:36+00:00

Over ons

MAAK VAN ELKE DAG EEN MOOIE DAG

De Swinhove Groep is een vooruitstrevende zorgorganisatie met zeshonderd medewerkers en ruim zeshonderd vrijwilligers, vakantiekrachten en stagiaires. Wij bieden met ons team een breed scala aan zorg, woonmogelijkheden en specialistische (dag)behandelingen.

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dagelijks verzorgen onze medewerkers ruim vierhonderd cliënten, die op één van onze vijf eigen locaties wonen of revalideren. Daarnaast bieden onze mensen professionele thuiszorg en ondersteuning aan veel mensen in de gemeente Zwijndrecht die zelfstandig wonen. Wil jij hier onderdeel van zijn? Kom erbij, doe mee en laat zien wat je waard bent.

Onze dagelijkse missie

Missie

ONZE CLIËNTEN ZIJN ONS VERTREKPUNT

Hoe sluiten we zo goed mogelijk aan op wat er voor onze cliënten toe doet? Deze vraag en het samen vinden van de antwoorden hierop vormt de drijfveer van de medewerkers en vrijwilligers van de Swinhove Groep. Daarbij zijn de behoeften van onze cliënten ons vertrekpunt. Hoe zijn ze gewend de dag te starten, wat zijn uw eigen gewoontes en bijzonderheden en wat zijn de dromen? Waar worden ze nog gelukkig van? Dat is waar wij op aan willen sluiten. Kwaliteit van leven behelst ervaringen en verlangens, die voor iedereen anders zijn en ook in de loop van de tijd veranderen. Onze opdracht ligt in het aansluiten op de beleving van het moment zelf. Met daarbij het uitgangspunt dat er eindeloos veel meer is wat wel kan dan wat er niet kan. De Swinhove Groep heeft een aantal belangrijke pijlers om dit te kunnen realiseren.

ONZE PIJLERS

Wij bieden onze cliënten geen huis, maar een thuis: ‘Woonplezier in uw eigen (t)huis’. Vandaar dat gezelligheid en veiligheid bij ons hoog in het vaandel staan.

Omdat onze cliënten een centrale plaats hebben, zoeken we zoveel mogelijk aansluiting met hun belevingswereld. Onze cliënten ervaren oprechte aandacht. Niet steeds van alles moeten, maar ‘Gewoon jezelf kunnen zijn’, dat vinden we belangrijk.

‘Maak van elke dag een mooie dag’ is onze uitdaging om het welzijn en leefplezier van onze cliënten te verhogen.

Uiteraard kan elke cliënt bij ons rekenen op adequate zorg en professionele behandeling in de buurt, zodat elke cliënt ‘Met een gerust hart ouder kan worden’.

Vacatures

Vacatures

OP DIT MOMENT ZIJN WIJ OP ZOEK NAAR DE VOLGENDE PROFESSIONALS:

Ervaringen

Maak verschil

ALS TEAMLID VAN DE SWINHOVE GROEP

Op zoek naar een nieuwe uitdagende baan? Hou je van aanpakken en ben je bevlogen en enthousiast?

Bij de Swinhove Groep kies je voor meer dan een baan. Wij bieden je een loopbaan in een stimulerende, uitdagende werkomgeving. Je krijgt volop mogelijkheden om je te ontwikkelen. Je kunt opleidingen volgen en doorgroeien naar andere functies. Bij de Swinhove Groep heerst een prettige, open werksfeer, waarin we eigen initiatief op prijs stellen, zo heb je altijd de kans het verschil te maken.

01. BEN JE BEVLOGEN?

Swinhove Groep heeft veel bevlogen medewerkers. Ons team werkt met passie, werkt harder, stelt zich effectiever, efficiënter en klantgerichter op en levert altijd hoge kwaliteit. Ze zetten daadwerkelijk dat stapje extra.

02. WERK EN DENK JE VANUIT TOEWIJDING?

Toegewijde medewerkers voelen zich meer dan betrokken. Als je bent toegewijd in je vak weet je dat het klopt. Je bent op je plek. Je voelt je tevreden en gelukkig omdat je ‘vanuit je ziel’ zin geeft. Je geeft hiermee betekenis aan die ander en aan het andere. Onze medewerkers werken en denken vanuit toewijding.

03. WIL JE VRIJHEID OM JE EIGEN TALENT IN TE ZETTEN?

De Swinhove Groep heeft een compleet programma om medewerkers te helpen bij de “persoonlijke” ontwikkeling en het versterken van talent. Zo organiseren we workshops, trainingen en vitaliteitsprogramma’s.

Herken jij jezelf hierin? Reageer dan op een van de vacatures die jou op het lijf is geschreven. Benieuwd wat medewerkers ervan vinden? Kijk dan hieronder bij de ervaringen.

Ervaringen

Ervaring

MEDEWERKERS AAN HET WOORD

Natuurlijk kunnen wij jou vertellen hoe leuk het is om vakantiewerk bij de Swinhove Groep te doen, maar we laten liever wat enthousiaste vakantiekrachten van vroeger aan het woord. Hoe vond je het toen en wat doe je nu.

“De sfeer in de groep was erg leuk, ik voelde mij al heel snel onderdeel van het team. Na mijn opleiding ga ik zeker kijken of er in mijn richting nog vacatures zijn”

Annemiek Verschuren

“Ik heb onwijs veel opgestoken van mijn vakantiebaan bij Swinhove. Ze legde mij alles goed uit waardoor ik ook veel zelfstandig heb kunnen doen. Een leuke sfeer, een hecht team. Ik heb het erg naar mijn zin gehad.”

Maarten Vreden

“Wat mij nog bijstaat is het plezier wat we hadden, ook als groep vakantiekrachten. We hielpen elkaar en hadden ook na werktijd contact. Nu werk ik inmiddels alweer een tijdje bij Swinhove en dat is niet voor niets. Een aantal vriendinnen van toen zijn nu collega’s”

Maria den Oude

Secured By miniOrange