Basisarts 2019-08-16T18:45:32+00:00
Loading...

Maak van elke dag een mooie dag en wordt onze nieuwe Basisarts

Maak van elke dag een mooie dag. Dat is ons motto bij de Swinhove Groep. De Swinhove Groep is een vooruitstrevende zorgorganisatie met zeshonderd medewerkers en een groot aantal vrijwilligers. Wij bieden met ons team een breed scala aan zorg, woonmogelijkheden en specialistische (dag)behandelingen. Dagelijks zetten onze medewerkers zich met hart en ziel in, voor de ruim vierhonderd cliënten, die op een van onze vijf eigen locaties wonen of revalideren. Daarnaast bieden onze medewerkers professionele thuiszorg en ondersteuning aan veel mensen in de gemeente Zwijndrecht die zelfstandig wonen. Wil jij hier als Basisarts ook een bijdrage aan leveren? Kom erbij, doe mee en laat zien wat je waard bent.

Het Expertisecentrum van de Swinhove Groep biedt met zo’n dertig (para)medische experts (zoals  specialisten ouderengeneeskunde, psychologen,  ergo- en fysiotherapeuten, een logopedist, een diëtist, een geestelijk verzorger, een bewegingsagoog en welzijnscoaches) gerichte hulp aan cliënten binnen onze locaties en aan cliënten thuis. Al deze disciplines werken nauw samen vanuit een multidisciplinaire visie op zorg.

Wij zoeken een:

Basisarts

(28 – 36 uur per week)

die leergierig is en wil bijdragen aan het door ontwikkelen van multidisciplinaire expertise binnen de ouderenzorg.

Functie

Je bent verantwoordelijk voor de medische zorg en behandeling van intramurale cliënten. Daarnaast lever je ook een actieve bijdrage aan kennisoverdracht en werk je nauw samen met behandelaars en zorgmedewerkers. Je maakt deel uit van een medisch team bestaande uit 2 parttime specialisten ouderengeneeskunde, 1 fulltime basisarts en 2 ZZP specialisten oudergeneeskunde.

De arts die wij zoeken:

 • Diagnosticeert en behandelt cliënten met uiteenlopende problematiek, onder supervisie van een specialist ouderengeneeskunde.
 • Draagt vanuit het vakgebied actief bij aan de verdere professionalisering van de organisatie.
 • Stuurt de multidisciplinaire behandeling en begeleiding van cliënten aan.
 • Informeert en communiceert zorgvuldig met cliënten, mantelzorgers en anderen die bij de behandeling betrokken zijn.
 • Werkt goed samen met het team dat rondom de cliënt staat om vanuit de persoonsgerichte benadering de cliënt te ondersteunen bij het leven dat zij willen leven, met de waarden en gewoonten die daarin voor hen belangrijk zijn. Hierbij is de aandacht gericht op wat nog wèl kan en trek je gezamenlijk op daar waar ondersteuning nodig is.

Jouw profiel

De geschikte kandidaat voor deze vacature beschikt over:

 • Ten minste een afgeronde universitaire opleiding geneeskunde, inclusief BIG registratie.
 • Relevante ervaring in de ouderenzorg die kan bijdragen aan inhoudelijke ontwikkelingen.
 • Huisvesting in de regio (of is bereid hier naartoe te verhuizen) zodat je tijdens bereikbaarheidsdiensten binnen een half uur in de regio Drechtsteden kunt zijn.
 • Proactieve houding ten aanzien van de regie voor het behandelproces.
 • Representativiteit, humor, doorzettingsvermogen, alsmede goede sociale vaardigheden voor het werken met uiteenlopende doelgroepen.
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden en beheersing van de Nederlandse taal.
 • Goede samenwerking binnen het multidisciplinaire team.
 • Een recente Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Ons aanbod

 • Een uitdagende werkomgeving om ervaring op te doen met kwetsbare cliënten met als kenmerken co-morbiditeit, multi-pathologie, polyfarmacie.
 • Enthousiaste collega’s in een dynamische omgeving.
 • Een marktconform salaris en overige arbeidsvoorwaarden conform de cao VVT (FWG 65).
 • Een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder opleidingsfaciliteiten.

 Solliciteren

Indien je belangstelling hebt voor deze functie, kun je je sollicitatie per mail sturen naar: sollicitatie@swinhovegroep.nl. Ook kun je onderstaand formulier invullen en je CV bijsluiten.

Meer informatie?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen Franka Quispel, Hoofd Expertisecentrum. Zij is bereikbaar via telefoonnummer 06 – 1539 1688

JA!

IK WIL HET VERSCHIL MAKEN

Ik solliciteer graag op de functie van Basisarts

Upload hier je CV en eventuele motivatie