Fysiotherapeut 2020-01-02T12:49:44+00:00
Loading...

Maak van elke dag een mooie dag en wordt onze nieuwe Fysiotherapeut

Maak van elke dag een mooie dag. Dat is ons motto bij de Swinhove Groep. De Swinhove Groep is een vooruitstrevende zorgorganisatie met zeshonderd medewerkers en een groot aantal vrijwilligers. Wij bieden met ons team een breed scala aan zorg, woonmogelijkheden en specialistische (dag)behandelingen. Dagelijks zetten onze medewerkers zich met hart en ziel in, voor de ruim vierhonderd cliënten, die op een van onze vijf eigen locaties wonen of revalideren. Daarnaast bieden onze medewerkers professionele thuiszorg en ondersteuning aan veel mensen in de gemeente Zwijndrecht die zelfstandig wonen. Wil jij hier als Fysiotherapeut ook een bijdrage aan leveren? Kom erbij, doe mee en laat zien wat je waard bent.

Wij zoeken een:

Fysiotherapeut

(Max. 20 uur per week)

Wat wordt jouw functie?
Je voert fysiotherapeutische werkzaamheden uit zoals onderzoek, behandeling en begeleiding van cliënten op verwijzing van de specialist ouderengeneeskunde. Je stelt behandelplannen op en voert deze uit. Je maakt hierbij gebruik van verschillende therapievormen. De werkzaamheden vinden zowel intramuraal als ook op het terrein van de 1e lijnverwijzingen. Naast je directe werkzaamheden met cliënten en bewoners verwachten we een actieve bijdrage in een van diverse werkgroepen.

Wie ben jij?
Naast enthousiasme en gedrevenheid treed je op integere wijze en met respect cliënten tegemoet. Je staat bekend om je proactieve en resultaatgerichte houding. Je beschikt over een Hbo-Opleiding Fysiotherapie en een BIG-registratie. Daarnaast ben je kwaliteitsgeregistreerd. Je hebt affiniteit met de doelgroep (pg, somatiek en GRZ) en met geriatrische problematiek. Je werkt zelfstandig, toont initiatief en beschikt over goede luistervaardigheden.

Ons aanbod
Wij bieden jou een uitdagende baan in een organisatie waar professionalisering en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Je werkt in een informele en open sfeer, nauw samen met de andere therapeuten in het team. Als fysiotherapeut bieden wij je een goed salaris conform de CAO VVT (FWG 55), een eindejaarsuitkering, tal van opleidings- en ontplooiingsmogelijkheden, ruimte voor eigen initiatief en gezonde en voordelige faciliteiten.

Interesse?
Stuur dan je CV en een korte motivatie naar: sollicitatie@swinhovegroep.nl

Meer informatie?
Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Monique Westdorp of Leonie Orth, telefoon 078-6255558.

JA!

IK WIL HET VERSCHIL MAKEN

Ik solliciteer graag op de functie van Fysiotherapeut

Upload hier je CV en eventuele motivatie