GZ-Psycholoog 2019-10-28T15:13:41+00:00
Loading...

Maak van elke dag een mooie dag en wordt onze nieuwe GZ-Psycholoog

Maak van elke dag een mooie dag. Dat is ons motto bij de Swinhove Groep. De Swinhove Groep is een vooruitstrevende zorgorganisatie met zeshonderd medewerkers en een groot aantal vrijwilligers. Wij bieden met ons team een breed scala aan zorg, woonmogelijkheden en specialistische (dag)behandelingen. Dagelijks zetten onze medewerkers zich met hart en ziel in, voor de ruim vierhonderd cliënten, die op een van onze vijf eigen locaties wonen of revalideren in ons zorghotel.

Daarnaast bieden onze medewerkers professionele thuiszorg en ondersteuning aan, aan veel mensen in de gemeente Zwijndrecht die zelfstandig wonen. Wil jij hier als GZ-Psycholoog ook een bijdrage aan leveren? Kom erbij, doe mee en laat zien wat je waard bent.

Wij zoeken een:

GZ-Psycholoog

(8-16 uren per week)

Functie

Binnen onze locaties bieden we ouderenzorg aan op gebied van GRZ (CVA; electieve orthopedie; trauma en amputatie); cognitieve observatie; longstay PG+, PG en somatiek. Als psycholoog ben je verantwoordelijk voor de diagnostiek en behandeling van de psychische problemen van onze cliënten.

Je levert een actieve bijdrage aan kennisoverdracht en werkt nauw samen met behandelaars en zorgmedewerkers.  Je neemt deel aan diverse vormen van multidisciplinaire overleggen. Daarnaast vervul je een actieve rol in het adviseren en coachen van en het samenwerken met het multidisciplinaire team en de zorgteams. Je draagt bij aan het uitzetten van behandellijnen en geeft klinische lessen en andere vormen van onderwijs aan zorgteams.

Tevens vind je het een uitdaging om de organisatie verder mee te ontwikkelen en een bijdrage te leveren aan vernieuwingen en verbeteringen.

Jouw profiel

Je hebt affiniteit en ervaring in het werken met ouderen en je vindt het een uitdaging om de zorg aan deze kwetsbare doelgroep te optimaliseren. Hoewel je van nature samenwerkingsgericht bent, kun je ook prima als solist werken. Hierdoor weet je prima de balans te vinden tussen zelfstandig en multidisciplinair werken.  Daarnaast:

  • Heb je een afgeronde academische opleiding Psychologie (klinische en gezondheidspsychologie, psychogerontologie of neuropsychologie) of Geestelijke Gezondheidszorg.
  • Ben je in het bezit van de Basisaantekening Psychodiagnostiek en, bij voorkeur BIG-geregistreerd als GZ-psycholoog. Ook Basispsychologen met ruime ervaring in de ouderenzorg moedigen wij van harte aan te solliciteren
  • Heb je ervaring met het werken met geriatrische cliënten met o.a. complexe psychische problematiek.

Ons aanbod

  • Een uitdagende werkomgeving met cliënten gekenmerkt door somatische en psychogeriatrische aandoeningen.
  • Een marktconform salaris en overige arbeidsvoorwaarden conform de cao VVT
  • Een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder opleidingsfaciliteiten.

 Solliciteren

Indien je belangstelling hebt voor deze functie, kun je je sollicitatie per mail sturen naar: sollicitatie@swinhovegroep.nl. Ook kun je onderstaand formulier invullen en je CV bijsluiten.

Meer informatie?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Joost van Dijk, Psycholoog of Franka Quispel, Hoofd Expertisecentrum. Joost van Dijk is bereikbaar op 078-6255 688. Franka Quispel is bereikbaar via telefoonnummer 06 – 15391688

JA!

IK WIL HET VERSCHIL MAKEN

Ik solliciteer graag op de functie van GZ-Psycholoog

Upload hier je CV en eventuele motivatie