Verpleegkundige GRZ 2019-12-05T10:22:46+00:00
Loading...

Maak van elke dag een mooie dag en wordt onze nieuwe Verpleegkundige Geriatische Revalidatiezorg

Maak van elke dag een mooie dag. Dat is ons motto bij de Swinhove Groep. De Swinhove Groep is een vooruitstrevende zorgorganisatie met zeshonderd medewerkers en een groot aantal vrijwilligers. Wij bieden met ons team een breed scala aan zorg, woonmogelijkheden en specialistische (dag)behandelingen. Dagelijks zetten onze medewerkers zich met hart en ziel in, voor de ruim vierhonderd cliënten, die op een van onze vijf eigen locaties wonen of revalideren in ons zorghotel.

Daarnaast bieden onze medewerkers professionele thuiszorg en ondersteuning aan, aan veel mensen in de gemeente Zwijndrecht die zelfstandig wonen. Wil jij hier als Verpleegkundige Geriatrische Revalidatiezorg ook een bijdrage aan leveren? Kom erbij, doe mee en laat zien wat je waard bent.

Wij zoeken een:

Verpleegkundige Geriatrische Revalidatiezorg

(24-32 uren per week)

De functie

Als verpleegkundige in de GRZ ben je verantwoordelijk voor het integrale verpleegkundige zorgproces. Je verricht reguliere zorg maar houd je ook bezig met het bevorderen van gezondheid, herstel of het voorkomen van verergering van aandoeningen en beperkingen. Werken op de geriatrische revalidatie kent een eigen dynamiek en is uitdagend en afwisselend. Elke cliënt heeft een eigen zorgvraag waaruit uiteenlopende handelingen voortvloeien. Revalidatie staat hierbij voorop; het stimuleren en begeleiden tot een zo spoedig mogelijk herstel. Je rapporteert het triageproces volgens SBAR en bent bekend met het gebruik van triagesystemen. Daarnaast ben je actief in diverse pilots en projecten op het gebied van kwaliteitsverbetering.

Profiel

Jij bent een enthousiaste BIG geregistreerde verpleegkundige die affiniteit heeft met onze doelgroep. Ervaring in de GRZ is een pré en je vindt het een uitdaging om de zorg optimaliseren en collega’s te enthousiasmeren. Je staat  bekend om je je pro-activiteit en resultaatgerichtheid en beschikt over uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden. Je houdt het overzicht in deze dynamische omgeving en beschikt over een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Samenwerken met collega’s en het betrekken van de naasten van de cliënt is voor jou vanzelfsprekend.

Ons aanbod

  • Salaris max € 3.153,90 (schaal 45);
  • Vakantiegeld;
  • Eindejaarsuitkering;
  • Periodieke verhogingen;
  • Aantrekkelijke bedrijfseigen regelingen;
  • Opleidings- en ontplooiingsmogelijkheden;
  • Ruimte voor eigen initiatief;
  • Voordelige faciliteiten die het welzijn bevorderen.

Solliciteren

Als je belangstelling hebt voor deze functie stuur dan je CV met een korte motivatie naar: sollicitatie@swinhovegroep.nl

Informatie

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Jannie Ruitenbeek, hoofd Wonen en Zorg. Zij is bereikbaar via telefoonnummer 06-29410117 of jruitenbeek@swinhovegroep.nl

JA!

IK WIL HET VERSCHIL MAKEN

Ik solliciteer graag op de functie van Verpleegkundige Geriatrische Revalidatiezorg

Upload hier je CV en eventuele motivatie