Verpleegkundige 2019-12-05T10:23:42+00:00
Loading...

Maak van elke dag een mooie dag en wordt onze nieuwe Verpleegkundige

Maak van elke dag een mooie dag. Dat is ons motto bij de Swinhove Groep. De Swinhove Groep is een vooruitstrevende zorgorganisatie met zeshonderd medewerkers en een groot aantal vrijwilligers. Wij bieden met ons team een breed scala aan zorg, woonmogelijkheden en specialistische (dag)behandelingen. Dagelijks zetten onze medewerkers zich met hart en ziel in, voor de ruim vierhonderd cliënten, die op een van onze vijf eigen locaties wonen of revalideren in ons zorghotel.

Daarnaast bieden onze medewerkers professionele thuiszorg en ondersteuning aan, aan veel mensen in de gemeente Zwijndrecht die zelfstandig wonen. Wil jij hier als Verpleegkundige ook een bijdrage aan leveren?  Kom erbij, doe mee en laat zien wat je waard bent!

Wij zoeken een:

Verpleegkundige

(32 – 36 uur per week)

Functie

Als verpleegkundige heb je een coördinerende rol in de multidisciplinaire zorg aan onze cliënten. Je bent goed geïnformeerd over actuele zorgvragen en bijzonderheden van cliënten en je bent in staat het overzicht te behouden. Ook ben je actief in diverse pilots en projecten op het gebied van kwaliteitsverbetering en deskundigheidsbevordering.

Wie ben jij?

Jij bent een enthousiaste BIG geregistreerde verpleegkundige, die toe is aan een nieuwe uitdaging. Minimaal niveau 4 gediplomeerd je vindt het leuk om met oudere mensen te werken en een uitdaging om de zorg aan deze kwetsbare doelgroep te optimaliseren. Collega’s enthousiasmeren is je tweede natuur, je beschikt over een gezonde dosis humor en je bent daadkrachtig. Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel, kunt goed zelfstandig werken en hebt uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden. Je signaleert problemen en gaat actief op zoek naar oplossingen. Je ben in staat om overzicht te houden en, waar nodig, aanvullende zorg en /of ondersteuning te organiseren. Je werkt mee in de zorg. Je staat stevig in jouw schoenen, houdt van afwisseling en bent flexibel.
Samenwerken met collega’s en het betrekken van de naasten van de cliënt is voor jou vanzelfsprekend. Je bent bereid tot het volgen van cursussen en opleidingen en/of deel te nemen aan werkgroepen.

Ons aanbod

  • Een jaarcontract
  • Salaris max € 3.153,90 (schaal 45)
  • Vakantiegeld
  • Eindejaarsuitkering
  • Periodieke verhogingen
  • Aantrekkelijke bedrijfseigen regelingen
  • Opleidings- en ontplooiingsmogelijkheden
  • Ruimte voor eigen initiatief
  • Voordelige faciliteiten die het welzijn bevorderen

Solliciteren

Indien je belangstelling hebt voor deze functie, kun je je sollicitatie per mail sturen naar: sollicitatie@swinhovegroep.nl. Ook kun je onderstaand formulier invullen en je CV bijsluiten.

Informatie

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Jannie Ruitenbeek, hoofd Wonen en Zorg. Zij is bereikbaar via telefoonnummer 06-29410117 of jruitenbeek@swinhovegroep.nl

JA!

IK WIL HET VERSCHIL MAKEN

Ik solliciteer graag naar de functie Verpleegkundige

Upload hier je CV en eventuele motivatie